Over ons

Van der Vrande Bouwmachines helpt haar klanten met de koop, verkoop, onderhoud, service aan hun grondverzetmachines. Daarbij hebben wij een compleet en modern pakket om u compleet te ontzorgen met betrekking tot uw machinepark. In ons dienstenpakket zitten naast de levering van grondverzetmachines ook financieringen, onderhoudspakketten, remote-control diensten, kortom: alles wat een modern machinepark nodig heeft.

In 1952 was Theo van der Vrande reeds actief als smid aan de Koppelstraat in Beek en Donk. Hij slaagde erin om dealer/importeur te worden van het merk Massey Ferguson. Vele industrieladers en graaflaadcombinaties vonden via Theo hun weg naar de klant.

In 1994 namen Erik en Marcel van der Vrande het bedrijf over van Theo. Onder hun leiding werd het dealerschap van MF uitgebreid. Toen het aantal graaflaadcombinaties terugliep, verwierven de broers het dealerschap van Case Construction.

In 2020 nam Björn Kammenga het bedrijf over van Erik en Marcel. De naam Van der Vrande Bouwmachines blijft gehandhaafd. Björn werkte al sinds 2000 in verschillende functies bij Van der Vrande Bouwmachines. Ook Erik en Marcel zijn nog altijd werkzaam voor het bedrijf. Onder leiding van Björn werd Van der Vrande Bouwmachines dealer van Eurocomach minigravers, Limach elektrische graafmachines. Daarnaast kunnen wij sinds kort ook Atlas mobiele graaf- en overslagmachines aanbieden.