Nederlandse Case dealers pakken uit op Technische Kontakt Dagen 2023

Tijdens de Technische Kontakt Dagen (TKD) die van 8 tot en met 10 juni plaatsvonden op de Nobelhorst in Almere pakten de Nederlandse dealers uit met een flinke greep uit het programma grondverzetmachines van Case Construction. Schmidt Bouwmachines, Troost Machinehandel B.V. en Van der Vrande Bouwmachines lieten zien dat Case flink aan de weg timmert met productvernieuwingen in vrijwel alle segmenten.

De lijn minigravers van Case is compleet vernieuwd en een flink deel van de nieuwe D-serie was tijdens de TKD te zien. Ook de eerste elektrische minigraver van Case, de CX15EV, de elektrische tegenhanger van de conventionele Case CX14D was present.

De E-serie rupsgraafmachines is al enige maanden in Nederland verkrijgbaar, maar werd voor het eerst tijdens een Nederlandse beurs getoond aan het publiek. Ook de nieuwe mobiele graafmachine, die enkele weken geleden werd geïntroduceerd, was te bezichtigen en te proberen. Natuurlijk ontbraken tijdens de show de alom geprezen Case wielladers niet. Van der Vrande kijkt terug op een geslaagde en drukke beurs.

Met de onlangs geïntroduceerde en getoonde machines laat Case zien volop in ontwikkeling te zijn. Op weg naar een duurzame toekomst.