Case CX75E

De Case CX75E is een model met driedelige giek dat grote voordelen biedt op het gebied van prestaties en productiviteit vergeleken met de standaard monogiek die op de CX70E wordt aangeboden, met name wat betreft storthoogte, horizontaal bereik en de mogelijkheid om veel dichter bij de machine te graven. Dit dankzij de geometrie van 2 scharnierpunten.

In een moderne en functionele stijl neemt hij dezelfde kenmerken over van zijn kleinere broer, de Case CX65D, onderdeel van de serie minigraafmachines uit de D-serie. En dat met een zwaardere machine, een breder onderstel en een langere arm, waardoor hij meer stabiliteit, een veel hoger hefvermogen en een grotere graafdiepte en reikwijdte biedt.

De machine is uitgerust met een krachtige 44,3 kW Stage V-motor. Het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd dankzij een elektronisch geregelde en verstelbare lastafhankelijke pomp met variabel volume.

De Case CX75E is een premiummodel met veel hoogtechnologische kenmerken en ongelooflijk comfort voor de machinist zoals tot maximaal 3 hulpcircuits en compatibiliteit met een grote verscheidenheid aan koppelingen en hulpstukken. Veilig en eenvoudig onderhoud dankzij de kantelbare cabine.

Eigen gewicht: 7.310 kg
Operationeel gewicht: 7.580 kg
Giek: driedelige giek
Binnendraaier: nee (short radius)

Motor: Kubota V2607-CRT 4-cilinder dieselmotor (Stage V)
Motorvermogen: 44.3 kW, 60.2 pk

Graafdiepte: 4.12 m (4.32 m met lange stick)
Breedte machine: 2.10 m

Sorry, something went wrong
Bedankt voor je bericht