Vacature Leerling-servocemonteur

Geïnteresseerd in een baan als Leerling-servicemonteur?

Al meer dan 70 jaar is Van der Vrande Bouwmachines uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzet- en bouwmachines. Wij zijn officieel importeur van het merk Case, dat wielladers, graafmachines, schrankladers, graders en bulldozers produceert, Eurocomach en Limach. Vanwege het steeds groter wordende machinepark en klantennetwerk zijn wij op zoek naar een:

LEERLING-SERVICEMONTEUR (BOL/BBL)

Als je zeer gemotiveerd bent om het vak te leren via een BBL-opleiding, nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als Leerling-servicemonteur Grondverzetmachines bereid je je voor op een baan als servicemonteur. Naast je opleiding maak je onder toezicht machines klaar voor aflevering, voer je beurten uit, verricht je reparaties en keuringen aan allerlei grondverzetmachines, van vooral Case, maar ook andere merken. Eerst in onze moderne werkplaats en als je daar klaar voor bent, ook op locatie.

Wat bieden wij je?
Wij betalen je opleiding en krijgt begeleiding om en volwaardige servicemonteur te worden. Je krijgt de beschikking over uitstekende uitrusting om je werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris dat past bij je kwaliteiten en inzet. Ook na je BBL-opleiding, heb je de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen via aanvullende cursussen en opleidingen.

Wat vragen wij van je?
Heb je passie voor grondverzet- en bouwmachines, ben je gemotiveerd om het vak van servicemonteur onder de knie te krijgen en kun je je vinden in bovenstaande functieomschrijving? Stuur dan je sollicitatie met CV naar info@vrande.nl.

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over Van der Vrande Bouwmachines? Neem dan contact op met Erwin Gramser, 0492-451055.