Case 321F-XR compacte wiellader voor Beer Bestratingsmaterialen

In navolging van de Case 221F compacte wiellader mocht Ad Van Mensvoort een Case 321F-XR leveren aan Beer Bestratingsmaterialen uit Haps.

Beer Bestratingsmaterialen is in 18 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende, in Nederland actieve, kennisgedreven handelsonderneming. ZIj levert nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen aan bedrijven en particulieren in Nederland. Beer houdt zich bezig met de in- en verkoop van gebruikte gebakken bestratingsmaterialen als oude waaltjes, dikformaat en klinkerkeien. Naast gebruikte materialen leveren wij een volledig assortiment nieuw gebakken straatstenen, sier-bestrating, betonsteen en een grote keuze uit chinees hardsteen. Klanten zijn particulieren, gemeenten, hoveniers, de bouwmaterialenhandel en aannemers.

De Case 321F-XR heeft een 4 cilinder FPT motor welke zonder Adblue de nieuwste Stage V norm haalt. De XR giek heeft met een penhoogte van 3.70 m extra hefhoogte om vrachtwagens makkelijker te kunnen laden en om materialen hoger op te kunnen slaan. Om op grotere laadhoogte stabiel te blijven heeft Corlange Banden uit Veghel de machine voorzien van brede en stugge banden op een breed spoor met mooie zilvergrijze velgen.