Eurocomach 65TR voor P. Pijnenburg en Zn uit Tilburg

Aan Loonbedrijf P. Pijnenburg & Zn BV uit Tilburg mochten we de eerste Eurocomach 65TR leveren. Deze fantastische 6 tonse midigraver heeft een 3-delige giek en 3 extra functies. Helemaal perfect voor de cultuurtechnische en grondwerkzaamheden welke Pijnenburg uit Tilburg hiermee gaat uitvoeren. Met de driedelige giek kan men maaiwerkzaamheden op een groter bereik uitvoeren en het maaisel direct in de (hoge) vrachtwagens laden. Tevens heeft deze midigraver een zeer hoge hijscapaciteit doordat de giek op een zeer kort bereik kan hijsen.

De Eurocomach 65TR is de tweede van de reeks midigravers met driedelige gieken. Naast de 100TR en de 65TR komen in de tweede helft van 2021 de 4.5 tonse 45TR en de 5.5 tonse 55TR.

Deze midigravers hebben scrollers voor de 3 extra functies, zwenkcilinder en tripple giek. De liters en de gevoeligheid van deze functies kan de machinist zelf instellen in het display en arretering voor bijvoorbeeld een maaifunctie of trilblok is standaard. Tevens zijn deze midigravers af fabriek voorzien van een brandstofvulpomp, elektrisch omschakelbare enkel- of dubbelwerkende functie, auto idle, airco met climate control, slangbreukbeveiliging en keuze in extra contragewichten. Voor een stoffige werkomgeving (sloop) is deze machine ook ideaal doordat de machine standaard een omkeerbare hydraulische ventilator heeft. Het toerental van de vin is variabel en instelbaar om een verstopte koelradiator te voorkomen. De derde functie is ideaal voor een kantelbare maaikorf of een roteerbare bomenklem met zaagfunctie.