M. Heezen werkt duurzaam met elektrische Limach E18.3 minigraver

Slopersbedrijf M.Heezen uit Eindhoven nam hun nieuwe Limach E18.3 elektrische minigraver in ontvangst. Deze minigraver heeft geen dieselmotor en werkt volledig elektrisch op accu’s en kan (en mag) daardoor inpandige sloopwerkzaamheden uitvoeren.

M.Heezen bestelde de Limach minigraver in volledige sloop-uitvoering met canopy beschermdak, sloopsorteerfunctie met scrollers voor bediening van de grijper, het meest duurzame accu pakket, Heavy Duty hydrauliekpomp en een watergekoelde elektromotor. Deze watergekoelde elektromotor is bij inpandig slopen een must omdat er veel stof vrijkomt en de koeling in gebouwen minimaal is door de stilstaande lucht.

Met deze Limach E18.3 kan in normale werkomstandigheden een volle dag gewerkt worden. Bij gebruik van hydraulische aanbouwdelen zoals een sloophamer of sorteergrijper wordt de werkduur korter. Met de standaard 230V lader is de machine in 8 uur opgeladen, met de 400V snellader is dit tijdens de middagpauze mogelijk. Om 100% van de tijd door de kunnen werken heeft deze minigraver een voorziening om tijdens het werken te kunnen bijladen waardoor met deze minigraver de klok rond gewerkt kan worden indien dat nodig is.

M. Heezen is specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Bij M. Heezen stellen ze de veiligheid en gezondheid van zowel de mensen als omgeving altijd voorop. Ze faciliteren en doen er alles aan binnen de bedrijfsvoering en werkzaamheden om een veilige werkomgeving te bieden.