Ook De Koornbeemd uit Oss gaat voor elektrisch

Ook De Koornbeemd uit Oss gaat voor elektrisch

Met de levering van deze nieuwe Limach E18.3 elektrische minigraver haalt De Koornbeemd Cultuur- en Civieltechnische werken uit Oss de meest groene en de beste elektrische minigraver in huis. Met het grote accupakket van 30 kWh kan men de hele dag werken zonder tussentijds te hoeven bijladen. En met de Type 2 stekker kan men zowel aan de reguliere 230V stekker laden als ook aan de meeste thuis-laadpalen.

Met de aanschaf van deze elektrische Limach E18.3 minigraver zet De Koornbeemd een belangrijke stap naar CO2 reductie binnen hun bedrijf en omgeving. Daarnaast is de Limach elektrische graafmachine ook een welkome verschijning voor de grondwerkers. Zij kunnen prettiger werken rondom de machine omdat er geen uitstoot van diesel plaatsvindt. Communicatie met de machinist gaat een stuk efficiënter omdat het een zeer stille minigraver is. Voor machinisten verandert er in de bediening weinig, de hydraulische servo hendels blijven behouden en de minigraver is minstens even sterk als de vergelijkbare dieselvariant.

De Koornbeemd is in 2001 opgericht in Oss. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben zij een sterke reputatie opgebouwd in de civiele- en cultuurtechniek. Gemeenten, waterschappen, bedrijven, maar ook particulieren doen een beroep op hun expertise.