Twee nieuwe Limach elektrische minigravers voor Fried van de Laar

Twee nieuwe Limach elektrische minigravers voor Fried van de Laar

Aan Aannemersbedrijf Fried van de Laar BV uit Best mochten we afgelopen week 2 nieuwe elektrische Limach minigravers leveren. De Limach E20.3 en E27.1 minigravers worden gebruikt voor sloopwerkzaamheden. Beide machines hebben de grootst mogelijke accupakketten om een volledige dag te kunnen werken met hulpstukken zoals sloophamers en sorteergrijpers. Tevens hebben we deze elektrische minigravers voorzien van 400V snelladers en een voorziening om continu te kunnen draaien aan de stekker.

De machines zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot. Daarom worden deze gebruikt bij inpandige sloopwerken en ombouw van retail winkels zoals supermarkten en restaurants. Bijkomend voordeel is dat ze ook uiterst stil zijn tijdens het gebruik.

Met trots presenteerde het bedrijf de toevoeging van nieuwe elektrische kranen aan het machinepark. Op deze manier kunnen zij een veilig, gezonde maar vooral ook duurzame werkomgeving bieden aan medewerkers en partners. De transitie die het bedrijf doorgaat naar emissie-loos werken sluit naadloos aan bij de missie als duurzaam familiebedrijf.