De nieuwe D-Serie Graders combineert tientallen jaren van ontwikkeling en verbeteringen met een geheel nieuwe look, te beginnen met de bestuurdersstoel. Met een onovertroffen zicht en een verbeterde ervaring aan boord zal het werken met een grader nooit meer hetzelfde zijn.

1. DUURZAAMHEID
Geavanceerde, unieke, ongeslagen HI-eSCR-technologie, SCR-katalysator om te voldoen aan de aangescherpte PM-limieten voor Stage V, laag brandstofverbruik op vol vermogen.

2. KRACHTIGE AANDRIJFLIJN
Volledige tractie onder alle omstandigheden met AWD met kruipmodus, hoger vermogen bij hoge snelheid, Ergopower-transmissie met koppelomvormer schakelt soepel en automatisch.

3. SOEPELE BEDIENING
Joystickmodellen verhogen de productiviteit, mechanische modellen met direct gemonteerde hendels, die geen speling hebben, voor verbeterde controle, laaf-profiel cabine vermindert de transporthoogte.

4. VEELZIJDIGHEID
Pas uw grader aan voor elke toepassing met een grote verscheidenheid aan opties, zoals 3 afwerkbladbreedtes, afwerkbordverlengingen, overbelastingskoppeling, ripper met 5 tanden, voormes, contragewichten.

5. COMFORT IS KING
NIEUW touchscreen voor machinestatus, achteruitrijcamera en meer
NIEUW toetsenbord, gemakkelijk te bereiken, gemakkelijk te reinigen
NIEUW zijconsole, contactsleutel, bekerhouder, handgas en USB-poorten
NIEUW opbergvakken aan beide zijden

6. VEILIG, EENVOUDIG ONDERHOUD
Eenvoudig onderhoud hoort bij het DNA van Case: voer eenvoudig alle belangrijke controles uit vanaf het brede, veilige tandemspatbord, waarbij alle onderhoudspunten handig gegroepeerd en gepositioneerd zijn

Meer informatie op de Case website