Eurocomach 15X, Sampierana lanceert haar eerste elektrische minigraver

Eurocomach 15X, Sampierana lanceert haar eerste elektrische minigraver

Sampierana heeft de introductie van de eerste elektrische minigraver aangekondigd. De Eurocomach 15X is het eerste volledig elektrische model van de Eurocomach-reeks, ideaal voor werkzaamheden binnenshuis, ondergrondse bouwplaatsen of gevoelige plaatsen waar het lage geluidsniveau en de afwezigheid van emissies bijzonder worden gewaardeerd. Qua autonomie kan de Eurocomach 15X de hele werkdag (8 uur) volhouden, rekening houdend met snel opladen tijdens de lunchpauze. De hydraulische olie (de enige vloeistof aan boord) is strikt biologisch afbreekbaar en zorgt voor hoge prestaties met extreem lage onderhoudskosten en korte onderhoudstijden.

De Eurocomach 15X is uitgerust met een lithiumbatterij van 21,5 kW die perfect geïntegreerd is in het achtercompartiment. In hetzelfde compartiment bevindt zich een handige voeding (100% opladen in 10 uur). De snellaadfunctie is mogelijk met een externe batterijlader (optioneel) die via het 380V-net de batterij in minder dan 2 uur tot 100% kan opladen.

De korte draaistraal van de Eurocomach 15X, met een uitval van slechts 150 mm, maakt de machine zelfs op de meest beperkte bouwplaatsen zeer compact. Het onderstel en het blad kunnen verbreed worden van 790 mm tot 1.050 mm, waardoor de 15X zelfs de smalste ingangen comfortabel kan passeren, maar ook zorgt voor een hoge stabiliteit en volledige mobiliteit wanneer het onderstel open is.

De Eurocomach 15X is uitgerust met volledig elektrische bedieningselementen die, door middel van een modern bedieningsdisplay, volledige controle over de machine mogelijk maken. Door de nieuwe "Individuele" functie kan de machinist alle bewegingen van de machine - zoals die van de eerste en tweede giek maar ook de rotatie - instellen volgens zijn persoonlijke werkstijl, voor een 100% elektrische en 100% persoonlijke ervaring.

Het hydraulische Load Sensing-systeem, met Flow Sharing-verdeler, maakt vloeiende en gelijktijdige bewegingen mogelijk, evenals het beheer van de drie verschillende werkmodi (Economy, Standard en Power), een typisch kenmerk van modellen uit het hogere segment.

Folder

Informatie Eurocomach 15X op onze website

Bekijk de info op de site van de fabriek