Financier uw nieuwe grondverzetmachine met CNHi Capital

Financier uw nieuwe grondverzetmachine met CNHi Capital

Uw materieel leasen? Meer dan de helft van onze klanten kiest er voor om hun investering te financieren met behulp van een lease van CNHi Capital. Met een lease heeft u bij aanschaf geen forse investering nodig maar betaalt u gedurende de afgesproken looptijd (36, 48 of 60 maanden) een vast maandbedrag tegen een zeer concurrerend leasetarief. Hierdoor lopende kosten van de machine in lijn met de opbrengsten.

Vraag naar de voorwaarden. Wij adviseren u graag.

Rekenvoorbeeld:

U koopt een machine van € 100.000.
U doet een aanbetaling van* € 20.000,-
* Of u ruilt een machine in van dit bedrag  
U betaalt bij een leaseperiode van 36 maanden € 2.313,- per maand
Totaal betaalde rente na 60 maanden € 3.268 (2,75%)

 

Bij aanvang van de lease betaalt u de BTW, maar deze is direct terug te vorderen. U kunt ook de BTW 4 maanden later betalen, zodat u de BTW pas betaalt als deze bij u binnen is. Met deze BTW Flex regeling betaalt u een tarief van 0.5% per maand gedurende 4 maanden. In bovenstaand voorbeeld zou u € 420,- betalen om de BTW-betaling van € 21.000,- vier maanden uit te stellen.

CNH Industrial Capital biedt verschillende leasemogelijkheden aan. Met financial lease komt de machine op uw balans en bent u na afloop van de lease eigenaar van de machine. Met operational lease betaalt u een vast huurbedrag per maand. U schrijft deze kosten maandelijks af en beslist aan het einde van de leaseperiode of u gebruik wenst te maken van de geboden koopoptie. Pas dan komt de machine eventueel op uw balans.

Leasetarieven tot en met 31 mei 2022
36 maanden – 2,75% (20% aanbetaling) en 2,90% (10% aanbetaling)
48 maanden – 3,40% (20% aanbetaling) en 3,65% (10% aanbetaling)
60 maanden – 3,80% (20% aanbetaling) en 4,00% (10% aanbetaling)
Vraag naar de voorwaarden. Wij adviseren u graag.

CNH Industrial Capital maakt ook graag een aanbieding voor andere merken.

CNH Industrial Capital heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leasen van grondverzetmachines en biedt flexibele oplossingen qua leasebedrag, restwaarde, looptijd, onderhoud en service. CNH Industrial Capital behandelt uw lease-aanvraag snel, zodat u snel weet waar u aan toe bent.