Van der Vrande lokale dealer voor Tobroco-Giant verdichtingsmachines

Vanaf het voorjaar van 2022 is Van der Vrande uw lokale dealer voor de enige Nederlandse producent van trilstampers en trilplaten: Tobroco-Giant.

Ruim 45 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Giant machines extreem productief en betrouwbaar zijn. Functionaliteit gaat boven alles en dat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het uitgebreide assortiment is er altijd een trilstamper of trilplaat die past bij uw werkzaamheden.

Daarbij is er keuze voor een elektrische-, benzine of dieselvariant. Standaard zijn de Giant machines compleet in hun uitrusting. De machines staan bekend om hun eenvoud, want wat er niet op zit, kan ook niet kapot.

Giant trilstampers en trilplaten zijn een solide investering vanwege de hoge betrouwbaarheid en maximale inzetbaarheid. Veel onderdelen worden in eigen beheer geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van Honda en Hatz-motoren.

De machines zijn zo ontwikkeld dat de onderdelen die aandacht nodig hebben aan de buitenzijde van de machines zijn geplaatst of goed bereikbaar zijn. Dit maakt het makkelijk om controles uit te voeren en de machines te onderhouden.

De ontwikkeling en productie van trilstampers en trilplaten vindt al sinds 1976 plaats in Nederland. Vanuit een moderne fabriek in Zwolle worden machines en onderdelen in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door gebruik te maken van de modernste technologie, continue innovatie en gebruik van de beste componenten worden Giant machines met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit geproduceerd.