Vacature Servicemonteur

Geïnteresseerd in een baan als Servicemonteur?

Al meer dan 70 jaar is Van der Vrande Bouwmachines uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzet- en bouwmachines. Wij zijn officieel importeur van het merk Case, dat wielladers, graafmachines, schrankladers, graders en bulldozers produceert, Eurocomach en Limach. Vanwege het steeds groter wordende machinepark en klantennetwerk zijn wij op zoek naar een:

SERVICEMONTEUR GRONDVERZETMACHINES

Indien je al ervaring hebt in deze functie, komt dat ons zeer goed uit, maar als je zeer gemotiveerd bent om het vak te leren via een BBL-opleiding, nodigen wij je eveneens uit om bij ons te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als Servicemonteur Grondverzetmachines maak je machines klaar voor aflevering, voer je beurten uit, verricht je reparaties en keuringen aan allerlei grondverzetmachines, van vooral Case, maar ook andere merken. Zowel in onze moderne werkplaats als op locatie.

Wat bieden wij je?
Je krijgt de beschikking over uitstekende uitrusting, waaronder een moderne servicebus, om je werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris, 38 verlofdagen en een goede pensioenregeling. Je hebt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wat vragen wij van je?
Heb je passie voor grondverzet- en bouwmachines, ben je (bijna) in bezit van een MBO-diploma werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie, Allround Monteur Mobiele Werktuigen of heb je een vergelijkbare studie gevolgd en kun je je vinden in bovenstaande functieomschrijving? Stuur dan je sollicitatie met CV naar info@vrande.nl.

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over Van der Vrande Bouwmachines? Neem dan contact op met Erwin Gramser, 0492-451055.