Stagiaire Marketing-Communicatie gezocht

Geïnteresseerd in een interessante stage?

Al meer dan 70 jaar is Van der Vrande Bouwmachines uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzet- en bouwmachines. Wij zijn officieel importeur van het merk Case, dat wielladers, graafmachines, schrankladers, graders en bulldozers produceert, Eurocomach en Limach. Vanwege de steeds uitbreidende activiteiten zijn wij op zoek naar een extra:

STAGIAIRE MARKETING/COMMUNICATIE

Van der Vrande Bouwmachines krijgt een steeds groter klantennetwerk. Een goede communicatie naar onze bestaande en potentiële klanten is erg belangrijk. Wij zoeken iemand die ons daarbij kan helpen en wellicht kun je als stagiair een mooie bijdrage leveren aan onze wensen.

Wat ga je doen?
Als Stagiaire Marketing en/of Communicatie mag je allereerst je eigen studieopdracht verwezenlijken. Wij begrijpen dat die ooit kan afwijken van onze functieomschrijving. Wat wij zoeken is iemand die voor ons een plan maakt hoe wij het beste kunnen communiceren met onze (potentiële) klanten. Dat social media een belangrijke rol spelen hoeven wij natuurlijk niet te benadrukken.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je je studieopdracht naar wens kan invullen. Je kan beschikken over alle zaken die nodig zijn om je opdracht/werkzaamheden goed te kunnen vervullen. Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover je werkzaamheden.

Wat vragen wij van je?
Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Stuur dan een bericht naar info@vrande.nl en wij gaan graag met je in gesprek.
Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over Van der Vrande Bouwmachines? Neem dan contact op met Erwin Gramser, 0492-451055.