Vacature Verhuurcoördinator

Geïnteresseerd in een baan als Verhuurcoördinator?

Al meer dan 70 jaar is Van der Vrande Bouwmachines uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzet- en bouwmachines. Wij zijn officieel importeur van het merk Case, dat wielladers, graafmachines, schrankladers, graders en bulldozers produceert, Eurocomach en Limach. Vanwege het steeds groter wordende machinepark en klantennetwerk zijn wij op zoek naar een:

VERHUURCOÖRDINATOR

Indien je al ervaring hebt in deze functie, komt dat ons zeer goed uit, maar als je zeer gemotiveerd bent om het vak te leren, nodigen wij je eveneens uit om bij ons te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als Verhuurcoördinator ben je mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van de verhuuractiviteiten. Je maakt machines gereed voor de verhuur en je controleert deze voor en na de verhuur. Je bent verantwoordelijk voor de juiste afhandeling naar de klant. Verder benader je klanten om ze enthousiast te maken voor onze verhuurmachines. Dit alles volgens een uit te werken verhuurplan.

Wat bieden wij je?
Je krijgt de beschikking over alle benodigde uitrusting om je taken uit te voeren, zoals een telefoon, tablet/laptop en verder alle zaken die wij samen nodig achten om je werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris, 38 verlofdagen en een goede pensioenregeling. Je hebt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wat vragen wij van je?
Heb je passie voor grondverzet- en bouwmachines en zie je in bovenstaande beschrijving een mooie uitdaging?? Stuur dan je sollicitatie met CV naar info@vrande.nl.

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over Van der Vrande Bouwmachines? Neem dan contact op met Erwin Gramser, 0492-451055.