Vacature Verkoper Grondverzetmachines

Geïnteresseerd in een baan als Verkoper?

Al meer dan 70 jaar is Van der Vrande Bouwmachines uit Beek en Donk gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte grondverzet- en bouwmachines. Wij zijn officieel importeur van het merk Case, dat wielladers, graafmachines, schrankladers, graders en bulldozers produceert, Eurocomach en Limach. Vanwege het steeds groter wordende machinepark en klantennetwerk zijn wij op zoek naar een extra:

VERKOPER GRONDVERZETMACHINES

Indien je al ervaring hebt in deze functie, komt dat ons zeer goed uit, maar als je zeer gemotiveerd bent om het vak te leren, nodigen wij je eveneens uit om bij ons te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als Verkoper Grondverzetmachines breidt je ons klantennetwerk uit door het leggen van nieuwe contacten, het maken en presenteren van aanbiedingen en het overtuigen van relaties van de sterktes van ons bedrijf en onze producten. Je verkoopt onze producten volgens een vooraf op stellen verkoopplan.

Wat bieden wij je?
Je krijgt de beschikking over uitstekende uitrusting, waaronder een auto van de zaak, telefoon, tablet/laptop en verder alle zaken die wij samen nodig achten om je werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris, 38 verlofdagen en een goede pensioenregeling. Je hebt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wat vragen wij van je?
Heb je passie voor grondverzet- en bouwmachines, ben je gedreven om optimale verkoopresultaten te bereiken, denk je voor ons de juiste man te zijn om onze producten te verkopen en kun je je vinden in bovenstaande functieomschrijving? Stuur dan je sollicitatie met CV naar info@vrande.nl.

Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over Van der Vrande Bouwmachines? Neem dan contact op met Erwin Gramser, 0492-451055.